2PKarchitecten

Over 2PKarchitecten

2PK architecten cvba geeft de antwoorden op de huidige complexe bouwvraagstukken. We vinden het juiste evenwicht tussen de vele randvoorwaarden (uw wensen, regelgeving, oriëntatie, budget en timing,…), de architecturale elementen (licht, ruimte, detaillering, materiaalgebruik,…) en duurzaamheid (energiegebruik, compactheid, flexibiliteit en levenslang wonen,…) met hedendaagse, betaalbare en kwalitatieve oplossingen voor uw toekomst.

In nauw overleg met de opdrachtgever worden aangename ruimtes op maat ontworpen die passen binnen het vooropgestelde budget. Elk project verdient een individuele aanpak en wordt hiervoor tot in detail bestudeerd en uitgewerkt zodat uiteindelijk een evenwichtig, comfortabel en samenhangend ontwerp ontstaat. We zijn constructief en oplossingsgericht van begin tot einde, van voorontwerp tot en met de werf, van organigram-krijtlijnen tot verfijnde details.

We zijn ervan overtuigd dat (ver)bouwen een teamsport is. In onze filosofie is de architect niet enkel de ontwerper en coördinator van uw project, maar ook diegene die tracht een klimaat te creëren waarin alle spelers op een optimale manier hun rol kunnen vervullen in de verschillende fases van het bouwproces. Als multidisciplinair architectenbureau zijn we de hefboom om kracht bij te zetten bij uw bouwproject: woning of kantoor, jeugdlokaal, school of investeringsproject. In en rond Gent. 100%.

Openstaande vacatures

Vacatures geplaatst door 2PKarchitecten

Geen actuele vacatures.

Sector
Architectenbureau