ALAERS & PARTNERS bv

Berlaar

Over ALAERS & PARTNERS bv

ALAERS & PARTNERS is een multiprofessioneel architectenbureau dat zowel ontwerpopdrachten als technische studies op een gepassioneerde manier uitvoert en coördineert. Sinds 2002 zijn wij een vaste waarde als leverancier van kwalitatief hoogwaardige diensten op het brede terrein van (interieur-) architectuur, ruimtelijke ordening, infrastructuur, wegenbouw en landmeetkunde.

Een gedreven, creatief en ervaren team met hoogopgeleide architecten en ingenieurs staat de opdrachtgever bij in een verregaande begeleiding van zijn project. Niet alleen de private, maar ook de industriële en publieke sector behoren tot ons cliënteel.

Op het vlak van architectuur bevat onze projectportefeuille voornamelijk middelgrote projecten waarin de verschillende disciplines van ons bureau samenkomen. Tevens hebben we ons verdiept in het uitvoeren van totaalstudies van bouwprojecten voor de particuliere markt waarbij het project van voorontwerp tot verhuis wordt opgevolgd. Daarbij wordt de klant niet alleen verregaand begeleid in het ontwerp van zijn woning en de keuze van de ruwbouwmaterialen, ook voor de inrichting en meubilering van zijn woning en het ontwerp van de tuin wordt hij door ons ontzorgd.

Onze website is momenteel in opmaak, maar één van onze signature projecten werkten we uit voor Cores Development: Park Hooghuys in Herenthout: https://www.youtube.com/watch?v=ruVzE2qBo-E

Ook de nieuw aangelegde kerkomgeving in Berlaar is een recente realisatie die onze kijk op infrastructuur mooi weergeeft.

www.linkedin.com/company/alaers-partners

Openstaande vacatures

Vacatures geplaatst door ALAERS & PARTNERS bv

Geen actuele vacatures.

Sector
Architectenbureau
Locatie
Berlaar