AP/ART Architecten

Over AP/ART Architecten

‘apart’ (bijv. naamw.): afwijkend van het normale, het verwachte
/ anders dan gewoon / bijzonder / opmerkelijk

Sinds 1998 staat een team van meer dan 40 medewerkers voor u klaar.

AP/ART is veelzijdig getalenteerd, een krachtige mix tussen kennis en ervaring wat zich vertaalt in een breed werkgebied.

Rekening houdend met de ruime omgeving, start iedere opdracht vanuit een stedenbouwkundig oogpunt. Een evenwicht wordt gecreëerd wanneer architectuurinterieur en landschap naadloos in elkaar overvloeien.
Het is de dagelijkse missie van AP/ART om dat doel te bereiken.

AP/ART staat voor innovatieve, toekomstgerichte architectuur & stedenbouw. Complexe ruimtelijke en architecturale vraagstukken met hoge eisen zien wij als uitdaging. We houden dan ook van opdrachtgevers en partners die deze ambities delen. We helpen de ideeën scherp en helder te krijgen. Als bureau erkennen we het belang van een kwalitatief voortraject en onderhandelen we met de betrokken partijen om tot een gedragen resultaat te komen.

AP/ART vertrekt steeds vanuit het DNA van de plek. Door middel van ontwerpend onderzoek trachten we een passend en coherent ruimtelijk verhaal te schrijven. Als AP/ART zoeken we op verschillende schaalniveaus het juiste evenwicht tussen mens, landschap, natuur, water, verleden en toekomst. We zetten hiervoor multidisciplinaire projectteams op en schakelen waar nodig externe partners in.

AP/ART ontwerpt tijdloze architectuur die inspeelt op de aanwezige context. Op deze manier leveren we unieke en diverse architectuur- en interieurprojecten af. Onze architectuur vertrekt altijd vanuit een realistische en pragmatische insteek waarbij AP/ART ervoor zorgt dat de esthetische, bouwtechnische en financiële wensen met elkaar verenigd worden.

AP/ART ontwerpt op maat van de omgeving, de klant en de eindgebruiker.

Openstaande vacatures

Vacatures geplaatst door AP/ART Architecten

Geen actuele vacatures.

Sector
Architectenbureau