AR-VO architectuur, vorm & omgeving

Over AR-VO architectuur, vorm & omgeving

AR-VO is een jong en dynamisch kantoor, volop in groei. Hiervoor zoeken we nieuwe teamleden die dit ontwikkelingsproces samen met ons willen doorlopen.

AR-VO is een multidisciplinair bureau sterk in architectuur, constructie en projectmanagement.De focus ligt op het ontwerpen en bouwen van residentiële projecten: woningbouw, groepswoningbouw, meergezinswoningen.
Ook van het ontwerp tot de definitieve oplevering en coördinatie van alle partijen van andere middelgrote tot grote projecten, zoals scholen, industriële projecten, kantoren, overheidsgebouwen en projecten in de petrochemie, kan AR-VO teruggrijpen naar de rijke ervaring aanwezig in het kantoor.
De kracht van het team zit in het groot economisch denkvermogen, wat zich in de ontwerpen vertaald. Met een open visier bedenkt AR-VO slimme oplossingen, zodat de eindgebruiker nooit in kwaliteit en comfort moet inboeten. De uitwerking gebeurt steeds op een efficïente manier waarbij communicatie en planning voorop staan. Alle projecten worden uitgewerkt met Revit en in BIM

Openstaande vacatures

Vacatures geplaatst door AR-VO architectuur, vorm & omgeving

Geen actuele vacatures.

Sector
Architectenbureau