architectenlab bvba

Over architectenlab bvba

Architectenlab is een multi-disciplinair team van jonge ontwerpers / architecten die zich sinds 2002 gegroepeerd hebben. Binnen een afgemeten groepsstructuur is daarbij een kruisbestuiving ontstaan die zowel onze architectuur als werkmethode ten goede komt.

 

Binnen een team van 2 partners en zelfstandig medewerkers wordt elke opdracht in groep bestudeerd en uitgevoerd. Hierdoor worden niet alleen verschillende ontwerpvisies getoetst aan vooropgestelde eisen en  programma’s van de opdrachten, maar komt men vaker via een grotere ervaringsachtergrond tot een coherent en uitgepuurd plan, het gene wij als uitgangspunt vooropstellen. Het is een gemeenzaam doel een tijdloze, functionele architectuur te creëren, waarbinnen gebruik wordt gemaakt van een eigentijdse beeld- en vormentaal, doch wars van trends of mode tendenzen.

 

Als architectuurbureau zijn wij actief binnen zowel de nieuwbouw- als renovatiesector. Binnenhuisinrichting en landschapsarchitectuur behoren ook tot onze bezigheden. De verscheidenheid aan vakgebieden zorgt ons inziens tevens voor een boeiende interactie tussen grotere en kleinere entiteiten, hoofdstructuren en details, macro en microschalen. Alle worden bekeken en bestudeerd met evenwaardige aandacht en vanuit eenzelfde oogpunt.

 

Concreet wordt binnen architectenlab gewerkt via verschillende cad-programma’s opgezet binnen een intern netwerk. Stabiliteitstudies en studies betreffende speciale technieken worden steeds uitgegeven aan externe gespecialiseerde bureaus.

Openstaande vacatures

Vacatures geplaatst door architectenlab bvba

Geen actuele vacatures.

Sector
Architectenbureau