BBSC-Architects

Over BBSC-Architects

BBSC-Architects bouwt met heel veel kennis enenthousiasme het patrimonium van zijn klanten uit.  We maken doordachte woon- en werkmachines met state-of-the-art afwerking en toepassing van de laatste bouwtechnieken en principes, allemaal samengehouden door creativiteit.

BBSC-Architects is in de loop der jaren geëvolueerd en is voornamelijk gericht op ondernemers.  Ondernemers van klein tot groot in verschillende vakgebieden.  We voelen onze kracht in deze opdrachten waar snel en met correcte service dient te worden gehandeld.

In onze concepten willen we een maatpak ontwerpen voor onze klant, wij luisteren en proberen hun dromen waar te maken. Een goed concept is sterk en dient van de eerste lijn tot de laatste details te zijn uitgedacht.  We geloven in inspiratie, creativiteit en beleving maar meest van al in de manier waarop licht in onze ontwerpen speelt.   Licht, zicht en doorzicht zijn kernwoorden in onze ontwerpen.  Rust komt van doorgedreven detaillering en uitgepuurde uitlijning.  Praktisch & pragmatisch denken naar onderhoud, haalbaarheid en duurzaamheid lijkt ons soms te beknotten in onze creativiteit maar eens de goede oplossing gevonden maakt het onze ontwerpen sterker.

Openstaande vacatures

Vacatures geplaatst door BBSC-Architects

Geen actuele vacatures.

Sector
Architectenbureau