Bureau voor Expertise en Architectuur

Gent

Over Bureau voor Expertise en Architectuur

Al meer dan 30 jaar staat BUREAU voor EXPERTISE & ARCHITECTUUR, opgericht door Joost BEKE en Wim CATTOOR, voor kwalitatieve en duurzame architectuur. Het kantoor is sterk gespecialiseerd in de nichemarkten van gevelrenovaties en gerechtsexpertises. Met een onstilbare honger naar technische kennis en ruim 25 jaar erkenning als specialist in ‘betonrot’, werkten we o.a. mee aan het basisnaslagwerk van BUILDWISE (vroeger WTCB) voor de herstelling en onderhoud van beton (Technische Voorlichting 231) en zijn we actief in tal van professionele organisaties en commissies.

Vanuit twee locaties, GENT en KNOKKE-HEIST, werkt een enthousiast professioneel team van +10 medewerkers: (ir-) architecten, gevelinspecteur, specialisten betondiagnose, EPB-verslaggevers, EPC-deskundige, veiligheidscoördinator, stabiliteitsingenieur en erkendegerechtsdeskundigen.

Er werden, over heel Vlaanderen, reeds meer dan 300 grote gevelrenovaties gerealiseerd, dit gaande van balkonrenovaties waarin de aanpak van betonrot en/of onveilige balustrades centraal staan, tot (energetische) renovatieprojecten waarbij de gehele gevelschil aangepakt wordt, maar onder meer ook vernieuwing van daken en optoppingen.

Openstaande vacatures

Vacatures geplaatst door Bureau voor Expertise en Architectuur

Sector
Studiebureau
Aantal werknemers
10 werknemers
Opgericht in
1994
Telefoon
09 236 54 34 09 236 5**** Tonen
Locatie
Gent