BureauBR

Over BureauBR

BureauBR is een middelgrote architectuurpraktijk met twee vestigingen. Een regionaal gebonden team in Bree werkt nauw samen met een internationaal team in Brussel. Samen concentreren ze zich op onderzoekend ontwerp van private groepswoningbouw, sociale huisvesting, publieke gebouwen en scholenbouw.

We werken steeds in open dialoog met klanten, partners en de omgeving. Voor ieder project zoeken we naar de juiste expertise binnen ons team om deze aan te vullen met interessante en vruchtbare samenwerkingen erbuiten. Onze werkomgeving ondersteunt deze open werkethiek door flexibele werkplekken aan te bieden aan andere organisaties en bureaus.

Ons kantoor ontstond in 1987 onder leiding van Jef Vandekerkhof. Het groeide sindsdien uit tot ​‘architekt-nburo’. De opening van een nieuwe vestiging in Brussel en de intrede van een tweede generatie binnen het management van het familiebedrijf leidde in 2022 tot een naamsverandering naar ​‘BureauBR’.

Momenteel zitten we dus in een interessante overgangsfase.

We voerden enkele maanden geleden een rebranding (naam, website, enz.) door en sinds een jaar zijn we bezig aan de opstart van een kantoor in Brussel met een internationaal team (4 personen). Ook in Bree bouwen we verder aan een voornamelijk jong team samen met de pater familias die voor de nodige ervaring zorgt (9 personen).

Een tijd waarin iedereen dus een verschil kan maken in het te volgen pad.

Dit zorgt voor een frisse en dynamische werksfeer die van samen ontwerpen tot het oplossen van bouwdetails in groep gaat. We wisselen dit af met sporadische team lunches, teamactiviteiten en nu en dan eens een spel padel.

Openstaande vacatures

Vacatures geplaatst door BureauBR

Geen actuele vacatures.

Sector
Architectenbureau