BURO 2018 architecten bv

Over BURO 2018 architecten bv

Het jonge en enthousiaste ontwerpteam is een interessante mix van architecten en interieurarchitecten, die ernaar streven om samen kwalitatieve hedendaagse architectuur te creëren.
Al hun projecten worden gekenmerkt door een minimale vormgeving, een sobere ratio en een doordachte combinatie van materiaal en functie.
Het minimalistische design, de doorgedreven detaillering en de relatie tussen interieur en exterieur zijn de krijtlijnen waarbinnen het ontwerp vorm krijgt.
Ze proberen in al hun projecten het maximale voor de klant te realiseren, uiteraard rekening houdend met de evoluerende energetische normen en het budget van ieder bouwproject.

De passie van BURO 2018 architecten ligt in het realiseren van particuliere woningen en villa’s, met in hoofdzaak nieuwbouw. Ook enkele boeiende en verrassende renovatieprojecten zagen het daglicht.
Inmiddels behoren meergezinswoningen, appartementsgebouwen en utilitaire projecten (met onder meer een ontmoetingscentrum, kantoorruimtes, artsenpraktijken en een wellnesscentrum), tot het portfolio.

Openstaande vacatures

Vacatures geplaatst door BURO 2018 architecten bv

Geen actuele vacatures.

Sector
Architectenbureau