cuypers & Q architecten

Over cuypers & Q architecten

cuypers & Q architecten

is een interdisciplinair samenwerkingsverband dat heden is uitgegroeid tot een ploeg van 12 ontwerpers uit verschillende disciplines.

De grondslag voor een pluralistische aanpak [masterplanning, landschap en architectuur tot interieur- en meubelontwerp] werd reeds gelegd bij onze vorming, algemene interesse en opgedane ervaring.
Niet de specialisatie op zich is hierbij van belang, maar de visie die in functie van een concreet eisenpakket voor elke opdracht opnieuw ontwikkeld wordt over de wijze waarop verschillende disciplines elkaar kunnen aanvullen in de zoektocht naar oplossingen.

We stellen onszelf tot doel een poëtisch raffinement te vinden in de samenhang van programma en context, functie en esthetiek, budget en eindresultaat. De kunst zit hem in de juiste dosering van deze componenten.
Doorheen de tijd werden elementen als helderheid in plan en opbouw, aandacht voor omgeving en tactiele elementen, het permanente streven naar de essentie van de opdracht in concept en materiaalgebruik, compactheid en duurzaamheid, een leidraad doorheen onze ontwerpen.

Wij zijn ervan overtuigd dat een doelgerichte oplossing slechts tot stand komt door een gezonde en opbouwende dialoog tussen alle actoren, waarbij respect voor éénieders kennis, ervaring, specialisatie en verantwoordelijkheden een belangrijk uitgangspunt vormen.

Openstaande vacatures

Vacatures geplaatst door cuypers & Q architecten

Geen actuele vacatures.

Sector
Architectenbureau