De Beenhouwer + Léonard Architecten

Over De Beenhouwer + Léonard Architecten

De Beenhouwer + Léonard architecten is een samenwerking van architecten die samen alle niveau’s binnen het ordenen van de ruimte bestrijken : stedenbouw, architectuur en interieur architectuur. Gebundeld hebben we een sterk groeiende ervaring in diverse programmastellingen voor zowel particuliere bouwheren, vennootschappen en verenigingen, lokale besturen, onderwijsinstellingen, huisvestingsmaatschappijen, bouwpromotoren …

Onze ambitie
Het analyseren van het aanwezige en de gepaste nuance tot het nieuwe onderzoeken, daar zit onze sterkte in. Identiteit genereren via de aanwezige context is hoe wij opdrachten willen benaderen. Het levert inzicht in een rijke gelaagdheid die projecten meer weerbaar maakt, resistenter, zelfbewuster en dus duurzamer. Deze methodiek geeft een grote ‘ontwerpvrijheid’, dynamiek en open blik . Vanuit deze invalshoek wordt elke opdracht aangepakt.
Via een BIM-proces gestuurde controle op concept, uitwerking, detaillering en uitvoering  is een hoge standaardkwaliteit binnen omlijnde criteria steeds realiseerbaar.

 

Openstaande vacatures

Vacatures geplaatst door De Beenhouwer + Léonard Architecten

Geen actuele vacatures.

Sector
Architectenbureau