DENC-STUDIO bv | architecten- en studiebureau

Over DENC-STUDIO bv | architecten- en studiebureau

Het “architecten- en studiebureau DENC-STUDIO”  profileerde zich van bij haar oprichting als een leergierige en veranderingsbereide ‘vernieuwer’ en ambieert een moderne manier van werken waar innovatie steeds een doelstelling blijft: consequent, consistent en continu.

Extra randvoorwaarden inzake duurzaam bouwen worden niet aanzien als een verarming of beperking van de ontwerpvrijheden, doch eerder als een toegevoegde logica aan het ontwerpproces, als extra uitdaging en aanknopingspunt voor het ontwikkelen van nieuwe ideeën. Inzake milieuproblematiek wordt geen struisvogelpolitiek gevoerd waar de problemen worden genegeerd. Er wordt een open houding aangenomen, waar vooruit wordt gekeken en geopteerd voor een constructieve strategie “van start tot oplevering”; “van het stedenbouwkundig tot het materiaalniveau”.

DENC-STUDIO is een gemotiveerde ploeg die garant wil staan voor een professionele aanpak, waarbij functionaliteit en haalbaarheid kunnen worden gekoppeld aan architecturale vernieuwing en ruimtelijke kwaliteit in een hedendaagse en sobere vormgeving, met een doorlopende aandacht voor detaillering, duurzaamheid en gebruiksvriendelijkheid.

Openstaande vacatures

Vacatures geplaatst door DENC-STUDIO bv | architecten- en studiebureau

Geen actuele vacatures.

Sector
Architectenbureau