Egide Meertens Plus Architecten

Riemst

Over Egide Meertens Plus Architecten

Egide Meertens Plus Architecten wordt zakelijk en creatief geleid en geïnspireerd door Egide Meertens. Samen met een team van architecten en interieurarchitecten vormen zij een dynamisch bureau bestaande uit 16 personen dat steeds doelgericht op zoek gaat naar oplossingen voor iedere opdracht via een allesomvattende aanpak. Onze focus ligt op particuliere totaalprojecten, waarbij exterieur en interieur op elkaar worden afgestemd en die we van A tot Z ter harte nemen: van idee tot realisatie waarbij één visie op het geheel centraal staat. Tot onze gerealiseerde projecten behoren zowel woningen in België en Nederland, als groepswoningbouw, commerciële en publieke gebouwen.

Onze projecten steunen op een eenvoudig, weldoordacht concept dat voortvloeit uit het unieke van de opdrachtgever en de omgeving. Bij het ontwerpen zoeken we bewust naar sobere, eenvoudige ruimtes met een hoge belevingswaarde; een ontwerp dat flexibel invulbaar is en waar gewoond en geleefd kan worden. Het resultaat is een degelijke, franjeloze architectuur die inspeelt op de noden van de gebruikers en hun omgeving. Tijdens het ontwerpproces verliezen we nooit de wensen en eisen van onze opdrachtgevers uit het oog, en proberen we steeds het project te versterken met onze eigen inbreng. We verkiezen kwaliteit boven modieuze vondsten en overbodige luxe en gaan voluit voor sfeer en beleving van ruimte.

Egide Meertens Plus Architecten vertaalt ideeën in concepten die we concreet vormgeven en realiseren, waarbij onze pijlers creativiteit, budget, authenticiteit, timing, bouwmanagement en vakmanschap centraal staan.

Openstaande vacatures

Vacatures geplaatst door Egide Meertens Plus Architecten

Geen actuele vacatures.

Sector
Architectenbureau
Aantal werknemers
15 werknemers
Opgericht in
1996
Telefoon
012453070 01245**** Tonen
Locatie
Riemst