eld nv

Over eld nv

eld nv is een multidisciplinair architectenbureau (40 medewerkers), actief in residentiele projecten, zorgprojecten, schoolprojecten, publieke gebouwen, industrie, farmaceutische industrie, kantoren, hotels, …

Als multidisciplinair kantoor doen we naast architectuur ook studies stabiliteit en technische installaties, bouwkostenberekeningen en project management.

Vanuit onze langetermijnvisie, het streven naar kwaliteit en het belang van duurzaamheid staat de klant bij eld nv als partner centraal. Dit vertaalt zich ook in ons talent management waarbij we waarden zoals teamwerk, respect en bescheidenheid, professionalisme, autonomie en flexibiliteit vooropstellen.

Onze medewerkers appreciëren bij eld nv de aangename werkomgeving, collegialiteit, boeiende projecten, de vrijheid om jezelf te zijn, kansen tot persoonlijke groei en een betrokken management.

Bij eld nv krijg je de mogelijkheid om zelf initiatieven te nemen, het verschil te maken en om mee in team te werken aan grootschalige, multidisciplinaire en complexe projecten.

Openstaande vacatures

Vacatures geplaatst door eld nv

Geen actuele vacatures.

Sector
Architectenbureau