Gortemaker Algra Feenstra architects

Brussel

Over Gortemaker Algra Feenstra architects

Architecture, Development and Research

Het bureau werkt nationaal en internationaal aan grote en kleine utiliteitsbouwprojecten in verschillende sectoren: zorg, onderwijs, overheidsdiensten en bedrijven. Ons bureau spant de brug tussen vernieuwing en traditie. De vele jaren kennis en ervaring samen met een toekomstgerichte instelling staan borg voor een architectenbureau dat voor elk complex probleem een gepaste, innovatieve en toegespitste oplossing kan ontwikkelen en uitvoeren. Door de vele disciplines verenigd binnen het bureau hebben we een grote veelzijdigheid.

Doordat we naast architectuur ook gespecialiseerd zijn in het verrichten van onderzoek, kunnen we de kennis die we hiermee vergaren ook daadwerkelijk toepassen in onze projecten. Zo zijn we een bureau dat zich blijft vernieuwen en experimentele methodes toepast. Samenwerkingen staan voor het bureau centraal. Zowel met opdrachtgevers als met andere bureaus. We werken niet alleen vóór, maar ook met opdrachtgevers. Ook betrekken we de gebruikers bij het ontwerpproces: ‘users as designers’. Zo doen we waar we het beste in zijn: ontwerpen voor de leefomgeving van de mens!

Sinds begin 2022 is het tweede bureau, naast het bureau in Rotterdam (NL), geopend in Brussel. Met het kantoor in Brussel willen we ons nog actiever bewegen op de gehele Belgische markt: Vlaanderen, Brussel én Wallonië. Het kantoor dat gelegen is in het sterk in ontwikkeling zijnde stadsdeel Tour & Taxis, brengt ons dichter bij onze klanten, de partner-architecten en ingenieursbureaus waar we veel mee samenwerken en biedt ons de mogelijkheid projecten efficiënter op te volgen.

Openstaande vacatures

Vacatures geplaatst door Gortemaker Algra Feenstra architects

Junior architect
Brussel
Voltijds / Deeltijds
Architect
25/03/2024
Online tot: mei 24, 2024
Werfleider
05/03/2024
Online tot: april 30, 2024
Architect
05/03/2024
Online tot: april 30, 2024
Sector
Architectenbureau
Locatie
Brussel