HVC Architecten

Over HVC Architecten

HVC Architecten ontwerpt en realiseert uiteenlopende bouwprojecten in gans Vlaanderen, met bureaus te Hasselt en Keerbergen. We zijn zeer actief in de bouw van alle mogelijke types bedrijfsgebouwen, gaande van de kleinere KMO tot zeer grote logistieke projecten, maar evenzeer realiseren we ook heel veel retailprojecten, kantoorprojecten en appartementsgebouwen.

We zijn in basis een horizontaal gestructureerd bureau waar elke medewerker een even belangrijke speler in het architectuurproces vormt en waar iedereen zijn/haar specifieke rol binnen het team speelt.

We proberen ons voornamelijk te onderscheiden van andere bureaus door enerzijds een uiterst flexibele aanpak van de projecten en anderzijds een doorgedreven professionele benadering van het gestelde PVE, waar, ook in de voortrajecten, HVC Architecten de klanten intens begeleidt bij de ontwikkeling van het project.

Deze aanpak resulteert in ontwerpen waar functionaliteit en efficiëntie de basis vormen voor de architectonische kwaliteiten van de diverse ontwerpen.

Openstaande vacatures

Vacatures geplaatst door HVC Architecten

Geen actuele vacatures.

Sector
Architectenbureau