Interieur vs Exterieur architecten bv

Over Interieur vs Exterieur architecten bv

IvsE-architecten BV is een jong en interprofessioneel ontwerpteam gevestigd in het centrum van Grimbergen. Het wordt zakelijk en creatief geleid en geïnspireerd door het architectenduo Dagmar Caekelbergh en Réginald Kumps.

Wij zijn actief binnen verschillende disciplines: architectuur, interieur, technisch advies, projectcoördinatie, programmastudies, haalbaarheidsstudies, rentabiliteitsstudies, (gerechts-) expertises, opmetingen, …

Naast opdrachten binnen de particuliere markt, hebben wij ook kantoorprojecten, appartementsbouw en openbare aanbestedingen (scholenbouw) in onze portefeuille. Onze focus ligt op particuliere totaalprojecten, waarbij exterieur en interieur op elkaar worden afgestemd en die wij graag van A tot Z ter harte nemen: van idee tot realisatie waarbij één visie op het geheel centraal staat. Dat betekent dat we ook de buitenruimte meenemen in het totaalproject.

We zijn bewust een kleinschalig architectenbureau, wat een nauwe betrokkenheid met de bouwheer garandeert. Elke opdracht wordt door ons kantoor opgevat als een creatief proces waarbij de interactie tussen opdrachtgever, architect, aannemer en andere bouwpartners van groot belang is.

Openstaande vacatures

Vacatures geplaatst door Interieur vs Exterieur architecten bv

Geen actuele vacatures.

Sector
Architectenbureau