Klaarchitectuur bv

Sint-Truiden

Over Klaarchitectuur bv

De thuisbasis van Klaarchitectuur-architecten is Limburg, de inspiratiebron is de wereld. Architect ben je op elk moment van de dag, waar je je op dat tijdstip ook bevindt. Met een open geest absorberen we indrukken uit de buurt én laven we ons aan inspiratiebronnen buiten de landsgrenzen.

laarchitectuur staat voor één klare lijn, binnen en buiten. Ook intern houden we deze klare lijnen aan. Bij Klaarchitectuur respecteert iedereen de gedeelde normen en waarden. Onze bedrijfscultuur is doordrongen van heldere communicatie, passionele creativiteit en zin voor verantwoordelijkheid:

-Emotionele beleving: als architectenbureau creëren we een emotionele beleving, vanuit onze pure passie en creatieve spirit. Klaarchitectuur durft buiten de lijntjes te kleuren, louter figuurlijk uiteraard.

-Klare communicatie: architectenbureau Klaarchitectuur houdt van klare communicatie. Want krachtige ontwerpen zijn het resultaat van een intense samenwerking, een voortdurende dialoog tussen de bouwheer en de architect. Daarom is Klaarchitectuur open van geest, altijd toegankelijk en vlot bereikbaar.

-Zin voor verantwoordelijkheid: of het nu over een huis, appartement of bedrijfsgebouw gaat…  Je bouwt niet elke dag. Dus schenk je jouw vertrouwen aan een architectenbureau met verantwoordelijkheidszin. Persoonlijke service is het natuurlijke verlengstuk van een creatief ontwerp. En die stevige vertrouwensband voel je aan de tekentafel.

Foto's

Openstaande vacatures

Vacatures geplaatst door Klaarchitectuur bv

Geen actuele vacatures.

Sector
Architectenbureau
Telefoon
0497233609 049723**** Tonen
Locatie
Sint-Truiden