Komplex Architecten

Hasselt

Over Komplex Architecten

Komplex Architecten
Werkt Inside – Out:
Onze werkwijze. Steeds vertrekkend vanuit je wensen. Rekening houdend met de nodige voorwaarden. Want wij beseffen dat elke ontwerpbeslissing impact heeft op het eindresultaat. Op de lichtinval. Beleving van de woning. Functionaliteit en vergunbaarheid. We vereenzelvigen dit alles. Met als resultaat: een gebouw dat perfect in sync is.
Overziet alles
Elk aspect dat een invloed kan hebben op je bouwproces? Dat brachten we al in kaart. Zo weten we elke mogelijk uitdaging te ondervangen. Vooruitdenkend.
Leeft voor details
Een doorgedreven detaillering met aandacht voor materialen, lichtinval, uitlijning en ruimtelijkheid. Details die bijdragen aan het grotere geheel. Details die je ontwerp die kenmerkende Komplex-touch geven.
Gaan all-in
Hoe groter de uitdaging, hoe straffer wij uit de hoek komen. Want ook al is het bouwproces complex, wij zetten er graag onze tanden in. Elke keer opnieuw.
Zijn er voor je
Met een heldere raming, duidelijke communicatie en opvolging van a tot z garanderen we een zorgeloos bouwproces. Je kan alles aan ons overlaten. Stressvrij.

Openstaande vacatures

Vacatures geplaatst door Komplex Architecten

Architect(e)
Hasselt
Voltijds / Deeltijds
Architect
05/02/2024
Online tot: april 5, 2024
Sector
Architectenbureau
Aantal werknemers
5-10 werknemers
Telefoon
0494771767 049477**** Tonen
Locatie
Hasselt