Marge architecten bv

Gent

Over Marge architecten bv

Marge

Marge architecten is een ontwerpbureau voor architectuur, design, masterplan en artistieke interventie. We beperken ons niet tot één type opdrachtgever, schaal of budget. Elke particulier of professional met een uitdagend project is welkom. Complexe ontwerpopdrachten zijn de boter op ons brood. Een favoriete niche of sector hebben we niet, dat houdt ons wakker en alert.

Anders

Ons werk is eclectisch, los van stempels of ego’s. Toch deelt elk project eenzelfde aanpak, houding en proces. Onze methode is uitgesproken luisterend en analytisch. Dit laat ons toe om de ontwerpvraag van onze klanten altijd uniek en persoonlijk te beantwoorden. Dat betekent niet hetzelfde als traag of duur, tenzij op verzoek. Wel betekent het architectuur integraal op maat.

Dieper

Half werk is geen optie. Om iets unieks af te leveren, gaan we ver in onze antwoorden en dienstverlening. Onze klanten willen we graag volledig ontzorgen, maar tegelijk heel hard betrekken bij het ontwerpproces. Een even belangrijke factor is onze grondigheid. Die leidt ons de weg naar een optimale controle over geld, tijd, techniek en vorm — tot in de kleinste graad van detail.

Meer

Marge beweegt tussen verschillende dingen, zonder exclusief tot één van hen te behoren. Aan de rand kristalliseert het nieuwe. Die rand zoeken we bewust op. Daar bevinden zich vaak verschillende, soms tegengestelde, factoren die ons aansporen om het alledaagse te overstijgen. Vruchtbaar slib. De neergekrabbelde kanttekening in een boek. Iets anders. Iets meer.

Openstaande vacatures

Vacatures geplaatst door Marge architecten bv

Architect
05/07/2024
Online tot: september 3, 2024
Sector
Architectenbureau
Locatie
Gent