MikeViktorViktor architects

Over MikeViktorViktor architects

MikeViktorViktor is een ontwerpbureau gespecialiseerd in architectuur & stadsontwerp. De portfolio bevat zowel private als publieke opdrachten met een schaal tussen 20 tot 10.000 m2. Projecten worden gekenmerkt door een verbijzondering van de grens tussen publiek en privaat, een rationele planopbouw en een genuanceerd materiaalgebruik. De werkwijze is ondogmatisch en hands-on; een iteratief proces waarbij verschillende voorstellen parallel worden onderzocht.

MikeViktorViktor leverde al een schoolgebouw op in Lummen, studentenhuisvesting en kantoren voor Thomas More Hogeschool in Antwerpen, een jeugdcentrum te Liedekerke, een collectief woongebouw in de Cadixwijk in Antwerpen, een restaurant en opnamestudio’s voor Woestijnvis in Vilvoorde. Momenteel werkt het bureau aan ontwikkelingen in Wilrijk, Antwerpen, Haasrode en Mortsel.

Naast praktiserend werk doet MikeViktorViktor ook onderzoek. Sinds 2019 werken we aan de open Call van Vlaanderen Circulair voor het project “Circulair Bouwen, Betaalbaar Wonen”. In 2020 werd ons projectvoorstel voor de oprichting van een “Interdisciplinair Circulair Architectuur Laboratorium” opnieuw geselecteerd en werken we gelijktijdig aan beide onderzoeksvragen.

Openstaande vacatures

Vacatures geplaatst door MikeViktorViktor architects

Geen actuele vacatures.

Sector
Architectenbureau