NWLND Rogiers Vandeputte

Over NWLND Rogiers Vandeputte

Wij geloven erin de zaken eenvoudig te houden. We respecteren het bestaande en begrijpen dat onze ingrepen de bestaande toestand moeten versterken maar niet overheersen, noch de toekomst van een site mogen hypothekeren. Wij doen dit door te zoeken naar houvast in onze omgeving – in de natuur, het erfgoed, de geschiedenis, de mensen en hun verhalen – er structuur in te vinden en uiteindelijk een degelijk project te creëren met een duidelijk standpunt, zonder compromissen. Het resultaat is nooit een einde, maar een opening naar nieuwe mogelijkheden en manieren van leven én werken.

NWLND zet in op een conceptuele en verantwoordelijke aanpak van elke opdracht. De huidige portfolio omvat masterplanning, gebouwen, interieurontwerp en landschapsinterventies in verschillende fasen en op meerdere schalen. Wij geven telkens een helder antwoord dat tegelijk autonoom en contextueel is.   

NWLND werkt aan projecten in Vlaanderen en Brussel van gevarieerde schaal, maar heeft een bijzondere interesse in publieke en kantoorgebouwen. Onze benadering is pragmatisch en collaboratief. We zijn niet op zoek naar spektakel of mode, maar naar precisie, helderheid, duurzaamheid en tijdloosheid. Een systematische en zorgvuldige analyse van elke context en ontwerpvraag resulteert telkens in een duidelijk conceptueel voorstel dat zich ontwikkelt tot een reëel project, via uitwisseling en samenwerking met de klant en de gemeenschap. 

NWLND biedt de ruimte om samen na te denken over wat een project betekent; om de functionele, architecturale, maar ook maatschappelijke ambities van een project duidelijk te formuleren; om uiteindelijk te komen tot fysieke vorm die vrij invulbaar en duurzaam is. 

Openstaande vacatures

Vacatures geplaatst door NWLND Rogiers Vandeputte

Geen actuele vacatures.

Sector
Architectenbureau