OSK-AR architecten

Dilbeek

Over OSK-AR architecten

Wie is Oskar?

Oskar is een architectenbureau met een dubbele focus; op onderwijsprojecten enerzijds, en work-lifeprojecten anderzijds. Binnen onze onderwijsprojecten kunnen we bouwen op een lange en uitgebreide ervaring, die we koppelen aan inzichten over 21ste-eeuws onderwijs. Onze work-lifeprojecten zetten sterk in op mixed-use (het combineren en verweven van verschillende functies) en herbesteming van bestaande gebouwen.

Oskar bevindt zich in de rand van Brussel, en is goed bereikbaar met fiets, openbaar vervoer of auto. Onze projecten zijn verspreid over heel België.

 

Bij Oskar komt de mens steeds op de eerste plaats. Dat is het geval in onze ontwerpen, die steeds vertrekken vanuit een invalshoek van maatschappelijke meerwaarde, maar evenzeer in onze interne werking. We zetten ons actief in om een verwelkomende omgeving te bieden. Een goede balans tussen werk en privé is daarin een sleutelelement. Onze horizontale studiostructuur maakt ruimte voor creativiteit, samenwerking en eigen inbreng. Onder de vleugels van ervaren architecten kan je bij ons ervaring opdoen in een brede waaier aan projecten, met verschillende doorgroeimogelijkheden. Daarnaast voorzien we ook geregeld meer informele momenten, met ontbijtbijeenkomsten en onze Oskar-cafés.

Openstaande vacatures

Vacatures geplaatst door OSK-AR architecten

Architect
13/06/2024
Online tot: augustus 12, 2024
Architect
13/06/2024
Online tot: augustus 12, 2024
Sector
Architectenbureau
Aantal werknemers
30 werknemers
Telefoon
025671333 02567**** Tonen
Locatie
Dilbeek