punt-b architecten

Tielt-Winge

Over punt-b architecten

Punt-b architecten heeft zich doorheen de jaren ontwikkeld tot een bureau dat expertise heeft opgebouwd in de particulierenbouw en kleinschalige projectontwikkeling.

Met veel toewijding en enthousiasme gaan we, samen met de opdrachtgever, op zoek naar de juiste insteek om hun dromen te realiseren. Dit voor zowel verbouwingen als nieuwbouwprojecten. Elk project is uniek en vraagt een aanpak-op-maat.

We doen dat met to-the-point architectuur waarbij functionaliteit en originaliteit hand in hand gaan. We steven er telkens naar onze know-how om te zetten in een ontwerp waarbij duurzaamheid, energetische optimalisatie en esthetiek centraal staan.

Punt-b architecten neemt de als opdrachtgever mee door het hele (ver)bouwavontuur: van eerst ontwerp, over bouwaanvraag, aanbestedingsplannen, lastenboeken, meetstaten, offerteaanvragen en opvolging, werfopvolging tot opleveringen.

Kortom, we begeleiden onze opdrachtgever in heel het (ver)bouwproces, zodat hij of zij op het juiste moment de juiste keuzes kan maken!

Openstaande vacatures

Vacatures geplaatst door punt-b architecten

Geen actuele vacatures.

Sector
Architectenbureau
Locatie
Tielt-Winge