redevelop belgium

Over redevelop belgium

redevelop belgium werkt aan een missie om een veerkrachtige samenleving te creëren door middel van architecturale herontwikkeling die de tand des tijds zou doorstaan en ten goede zou komen aan toekomstige generaties.

Hoewel er veel aandacht wordt besteed aan de heropleving van het culturele of industriële erfgoed, wordt er weinig aandacht besteed aan het hergebruik van de snel verouderende woonstructuren uit het midden van de twintigste eeuw. Deze structuren werden gebouwd in een tijd van acute woningschaarste en sterke economische beperkingen die leidden tot snelle en goedkope bouw. Hoewel ze destijds hun doel hebben bereikt, hebben de meeste van hen nu een stadium bereikt waarin het verval zichtbaar is en hun slechte isolatie en constructie details een negatieve invloed hebben op het energieverbruik en het stadslandschap van het land. Het ontbreekt onze steden nu aan beeldvorming door de monotone bouw van het vroegere tijdperk.

Onze projecten gaan van start wanneer de fysieke degradatie van deze gebouwen zich manifesteert en methodologische ingrepen vereist. Als antwoord hierop werken we aan een algemeen kader dat de verouderde gebouwen integreert met het omringende stadslandschap en hen helpt om aan te sluiten bij onze hedendaagse normen en behoeften.

redevelop belgium wordt geleid door een team van ingenieurs en architecten met een sterke expertise in de renovatie van gebouwen uit het midden van de twintigste eeuw.  Voortbouwend op meer dan 30 jaar ervaring in dit domein, streven we ernaar om doeltreffende, elegante en betaalbare oplossingen te leveren.

Openstaande vacatures

Vacatures geplaatst door redevelop belgium

Geen actuele vacatures.

Sector
Projectontwikkelaar