Silhouet architects

Over Silhouet architects

Silhouet architects is de energieke opvolger van Lowette & Partners en tekent, door het samengaan van ervaring, kennis en vakmanschap, voor unieke projecten in het Brussels Hoofdstedelijk Gewest en omgeving. Door de jaren heen groeiden we uit tot een architectenbureau met vijf partners en een twaalftal medewerkers. We werken dag in dag uit aan de renovatie en nieuwbouw van residentiële en commerciële projecten, met een voorkeur voor het koppelen van verschillende functies.

Complexe projecten haalbaar en realiseerbaar maken, is hierbij ons visitekaartje. Samen met een harmonieuze en hedendaagse integratie ervan in een (stedelijke) omgeving.

De Brusselse diversiteit zit bij dit alles in onze genen. Ons team, onze gevarieerde stijl, onze (talen) kennis, onze flexibiliteit: Silhouet architects ademt dit allemaal uit. Naast ontwerpen houden we ook van transparant werken en communiceren.

Dit alles pakken we integraal aan; we zijn de verbindende factor tussen onze klanten, studiebureaus, overheidsinstanties, aannemers en fabrikanten om te komen tot een kwalitatief en duurzaam project.

Openstaande vacatures

Vacatures geplaatst door Silhouet architects

Geen actuele vacatures.

Sector
Architectenbureau