Skilpod

Over Skilpod

uncompromised living

Skilpod is op een missie om de bouwwereld op zijn kop te zetten. We leggen ons niet neer bij hoe het altijd al geweest is. We geloven dat een eigen woning bouwen anders kan. Zonder stress en gedoe, op een slimmere manier.

We streven naar een wereld waarin een eigen huis niet weggelegd is voor de happy few, maar iedereen toegang heeft tot een stijlvolle en degelijke thuis. Zonder compromissen op vlak van prijs, kwaliteit of duurzaamheid.

origin story

Skilpod werd in 2012 opgericht door Filip Timmermans (ingenieur) en Jan Vrijs (jurist). In de beginjaren maakten we eenmalige particuliere projecten op maat, maar het werd snel duidelijk dat we zo de wereld niet zouden verbeteren. Daarvoor moet je kunnen schalen. Dankzij investeerders Vanroey en Futech kunnen we daar de laatste jaren volop voor gaan.

Vandaag bouwen we woningen die we vooraf tot in de puntjes hebben afgewerkt. Geen tiny houses of tijdelijke zorgwoningen, maar een echte, volwaardige thuis. We doen dat voor particulieren, social profit organisaties en kleine of grote investeerders.

We hebben een groot team van specialisten in huis: architecten, ingenieurs, productontwikkelaars, designers en vakmannen. Omdat we alles zelf doen, kunnen we onze Skilpods zo ontwerpen dat alle puzzelstukjes perfect in elkaar passen en hebben we de kwaliteit volledig zelf onder controle.

Openstaande vacatures

Vacatures geplaatst door Skilpod

Geen actuele vacatures.

Sector
Architectenbureau