TRIPOD architecten bv

Over TRIPOD architecten bv

TRIPOD architecten is een hecht team van gedreven ontwerpers dat geen uitdaging uit de weg gaat. Met veel nieuwsgierigheid, een open geest en een creatieve blik wordt elk bouwvraagstuk grondig geanalyseerd en uitgedaagd. De opportuniteiten van het project worden onderzocht en er wordt een onderbouwd en toekomstgericht ontwerp gemaakt. Daarnaast staan wij onze opdrachtgevers graag bij met een uitgebreid pakket aan diensten dat op maat van de klant wordt samengesteld. Zo willen wij onze opdrachtgever gedurende zijn volledige bouwproces op een adequate manier ondersteunen en ontzorgen.

Al decennialang specialiseert TRIPOD architecten (voorheen Wollaert+Partners) zich in complexe opdrachten voor bijzondere klanten. In de jaren ’80 en ’90 realiseerde het architectenkantoor voornamelijk eengezinswoningen. Gaandeweg werd daarnaast ook in andere sectoren expertise uitgebouwd: onder andere in zorg, onderwijs, sociale huisvesting, bedrijfsgebouwen en entertainment. Inmiddels kunnen wij ervaring putten uit +500 gerealiseerde bouwwerken in de BeNeLux, Spanje en Zuid-Afrika.

Enkele van onze professionele klanten zijn:

Alta Build, AZ Monica, CV De Ideale WoningFerrari Maserati Antwerpen, Gemeente Schoten, Igemo, Katholiek Vlaams Onderwijs, Lexus, SBK Arro Antwerpen, Studio100 Group, The Belgian Chocolate Experience, Vlaamse Vervoermaatschappij De Lijn.

Openstaande vacatures

Vacatures geplaatst door TRIPOD architecten bv

Geen actuele vacatures.

Sector
Architectenbureau