ZAmpone architectuur

Over ZAmpone architectuur

  • We zijn een gedreven hoofdzakelijk Nederlandstalig Brussels architectenbureau met drie vennoten en een 10-tal medewerkers. We zijn een warm team en werken met een heel open communicatie zowel intern als extern.
  • In essentie gaan we steeds op zoek naar maximale kwaliteit op alle vlakken van een architecturaal proces.
  • Onze projecten zijn hoofdzakelijk publieke gebouwen met een positieve maatschappelijke impact: scholen, sportclubs, zorginstellingen, kindercreches,… In onze architectuur gaan we steeds op zoek naar uitgesproken hedendaagse, duurzame en brede oplossingen. We zoeken graag de uitdagingen op en vinden plezier in het samenwerken met alle betrokkenen om te komen tot een helder inzicht.
  • We werken vooral in de Brusselse stedelijke context (Nederlandstalig & Franstalig) maar ook in Vlaanderen zetten we in op deze maatschappelijk relevante opdrachten.
  • Er zijn verschillende samenwerkingen lopende met andere architectenbureau’s en aannemingsbedrijven onder de vorm van Design&Build. We streven hier steeds naar een open en warme samenwerking om de kwaliteit van de gebouwen zo hoog mogelijk te krijgen.

Openstaande vacatures

Vacatures geplaatst door ZAmpone architectuur

Geen actuele vacatures.

Sector
Architectenbureau